Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönjétek az RTL és TV2 csatornának

2012.01.17

Úgye az már nem újdonság senki számára, hogy a mai zenekarok, együttesek, előadók nem adnak ki lemezt semmilyen formában hisz az internet megölte a lemezeladást.

Olyan neves csapatok sem adnak már ki lemezt mint a Desperado vagy a Groovehouse. Ráadásul az RTL, és TV2 egymás után termeli ki a mű " sztárokat "  megasztár, csillag születik, xfaktor stb:

Sok régi együttes panaszkodik, hogy felhígult a szakma, és egyre kevesebb helyre hívják már a régi jó együtteseket. A falunapokra meg az ilyen rendezvényekre már inkább ezeket az új mondvacsinált celebeket hívják, mert hát ők kevesebb pénzért is elmennek.

Egyszerüen arról van itt szó, hogy egy ilyen kicsi ország nem képes ennyi "sztárt" eltartani már.  Én semmibe nem nézem ezeket az új mondvacsinát celebeket na meg ráadásul itt van az internet is ahol újabb celebek bukkantak fel.

Habár a neten sokkal kevesebb celeb nőtt ki mint a kereskedelmi csatornákon de azért itt van ez az SP Fluor őrület amitől nekem már kezd hányingerem lenni.  Egyszerüen nem értem, hogy 0 énektudással rendelkező emberek hogy lehetnek ennyire népszerűek ???

Ez bizonyára azért van mert a mai tini társadalom erre tart igényt.Innen is  látszik mennyire igénytelen a mai ifjúság, és mennyire nincs érték abban amit ők úgymond lájkolnak.

Na de térjünk vissza az RTL és TV2 csatornára. Ez a két csatorna csakis a pénzszerzés miatt nyomatja ezeket a sztárcsináló igénytelen műsorokat amivel igen nagy kárt okoztak már eddig is a tehetséges régi együtteseknek.

Ezek a csatornák cseppet sem törődnek azzal, hogy mi lesz ezekkel a fiatalokkal aki például az xfaktorban vagy a megasztárban  feltűnnek őket csakis az érdekli, hogy minnél több embert bevonzani ezekre a műsorokra, hogy minnél többet tudjanak szakítani a reklámokból. Mert hát minél többen nézik a műsort annál többet kapnak ők a csatorna a reklámokért, ennyi.

Tehát a net, és a kereskedelmi tévék sikeresen megölték a lemezeladást az igazi értéket és az igazi jó együtteseket.

És akkormég nem beszéltem  a film szakmáról és a színészekről de ezekről is lehetne egy külön cikket írni.

Márt csak azért is mert a Magyar film mint olyan szinte kihalt vagy ha van is akkor az nagyon igénytelen és reklámhajhász alkotás. A színházról meg annyit, hogy úgy látszik már a színházakba is olyat vesznek fel akit a fiatalok tudnak lájkolni a neten, lásd például már Muri Enikő színházban kapott helyet.

 

És akkor itt egy videó ami szintén azt bizonyítja, hogy a mai celebek mennyire könnyen kaphatóak, és értéktelenek.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.